Web Analytics Made Easy - Statcounter

بیوه معمر قذافی به تصمیم دادگاه مالت که به بانکی دستور داده بود ۹۵ میلیون یورو (۱۰۰ میلیون دلار) از وجوه سابق این خانواده را به دولت لیبی بازگرداند، اعتراض کرده است.

به گزارش ایران اکونومیست، به نقل از پایگاه خبری میدل ایست آی، پس از مرگ معمر قذافی، دیکتاتور کشته شده لیبی، یکی از پسران وی به نام معتصم قذافی مشخص شد که کارت‌های اعتباری بانک والتا (BOV) را در اختیار دارد که او را به عنوان مالک یک شرکت ثبت شده در مالت به نام Capital Resources Limited معرفی می‌کند؛ معتصم به همراه پدرش در سال ۲۰۱۱ توسط شورشیان دستگیر و کشته شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از آن در سال ۲۰۱۲ نبرد حقوقی برای تعیین سرنوشت ۹۵ میلیون یورویی که قذافی جوان به حساب خود واریز کرده بود، آغاز شد و دولت جدید لیبی بانک مذکور را متهم کرد که به قدر کافی بررسی‌های لازم را انجام نداده تا وی را از باز کردن حساب در  این بانک باز دارد.

بر اساس اعلام دادستان کل لیبی، قوانین این کشور حکم دادند که معتصم قذافی به عنوان یک افسر ارتش اجازه نداشت از منافع تجاری بهره‌مند شود. قوانین لیبی وی را ملزم می‌کرد تا تمامی دارایی‌هایش را اعلام کند اما او این کار را نکرد.

دادگاهی در مالت ماه گذشته میلادی تصمیمی اتخاذ کرد و دستور داد که اموال و دارایی‌های معتصم قذافی باید به دولت لیبی برگردانده شود.

به نوشته روزنامه تایمز مالت، "صفیه فرکش" بیوه معمر قذافی و وکلای او اکنون درخواست کرده‌اند که وجوه این بانک در مالت به او و وارثان قذافی منتقل شود و ادعا کرده‌اند که دادگاه کشور مالت فاقد صلاحیت و کفایت است و نمی‌تواند به درستی در مورد این اموال تصمیم بگیرد.

این درخواست در ابتدای امر بر اساس این استدلال مطرح شد که قوانین لیبی که دادگاه به آنها استناد کرده، قوانین جزایی یا کیفری بوده است که با پرونده پسر قذافی مغایرت دارد چون هیچ پرونده کیفری علیه او یا ورثه‌اش تشکیل نشده است.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: لیبی ، معمر قذافی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: لیبی معمر قذافی معمر قذافی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۸۰۷۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات

سرپرست سازمان خصوصی سازی، گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد شرایط باشد؛ مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند.

ابراهیم بازیان با بیان اینکه با واگذاری سهام عدالت جاماندگان، قطار سهام عدالت به ایستگاه پایانی می‌رسد، گفت: اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

به گزارش ایلنا، وی درباره موضوع انبوه پیامک‌ها برای ثبت نام سهام عدالت جاماندگان اظهار داشت: مردم توجه داشته باشند همانطور که بار‌ها گفته شده ثبت‌نام سهام عدالت جاماندگان تنها شامل ۵ میلیون نفر افراد تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی و تعدادی از ایثارگران می‌شود. اساسا تشخیص اینکه چه فردی جزو جاماندگان سهام عدالت می‌شود با وزارت رفاه بوده و شرایط را این وزارتخانه تعیین کرده است.

وی تاکید کرد: بررسی و تشخیص این موضوع بر عهده وزارت رفاه است و اگر فردی مشمول سهام عدالت جاماندگان نشده می‌تواند اعتراض خود را به وزارت رفاه منتقل کند.

سرپرست سازمان خصوصی‌سازی با بیان اینکه به زودی بسته پرتفوی سهام عدالت جاماندگان را ارائه می‌کنیم و هرگونه واگذاری‌های جدید سهام عدالت منوط به دارایی دولت، ادامه داد: به نظر می‌رسد قطار سهام عدالت با این گام (ارائه سهام به ۵ میلیون مشمول) به ایستگاه پایانی می‌رسد به شرط اینکه پرتفوی پیشنهادی را از محل دارایی‌های دولت فراهم و بتوان این سهام را واگذار کنیم.

بازیان گفت: وزارت رفاه شرایطی را تعیین کرده که هر فردی واجد آن شرایط باشد مشمول دریافت سهام عدالت می‌شوند، در نهایت اگر فردی بر این باور است که شامل شرایط دریافت سهام عدالت جاماندگان است می‌تواند اعتراض خود را به مجموعه وزارت رفاه که متولی این موضوع هست، منتقل کند.

وی در پاسخ به این سوال که بنابراین واگذاری سهام عدالت با مدل سال ٨۵ که طیف وسیعی از جامعه مشکل دریافت سهام عدالت می‌شدند، تکرار نخواهد شد، تاکید کرد: دولت هیچ تعهدی نسبت به واگذاری سهام به تمام مردم ندارد چرا که واگذاری سهام ناظر به وجود منابع است، اگر منابع اجازه دهد سیاست‌های دولت و در واقع سیاست مجموعه حاکمیت، این بحث را رقم می‌زند. تاکید می‌کنم که شرط هر گونه واگذاری دارایی و منابع دولت است و براساس آن می‌توان در این باره سیاست‌گذاری کرد.

tags # سهام عدالت سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • اعتراض بازیکنان زاگرس مهاباد به تصمیم داور و ترک زمین
  • امکان اعتراض برای دریافت سهام عدالت جاماندگان + جزئیات
  • شمار دانشجویان بازداشتی در آمریکا به 2200 نفر رسید
  • تب مالت چیست؟ + فیلم
  • بررسی بخشنامه های بانک مرکزی در نشست کمیته رعایت قوانین و مقررات
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد
  • ان‌بی‌سی: دولت آمریکا با آتش‌بس غزه در پی مهار اعتراض‌های دانشجویی است
  • رصد بانک‌ اطلاعاتی دستگاه‌های اجرایی لرستان
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم